Gravitas

Diensten » Technische beveiliging


Een compleet assortiment aan beveiligingsproducten:

 

Communicatie apparatuur
Zoals portofoons ten behoeve van een snellere reactie tijd.

 

Toegangscontrolesystemen
Moderne toegangscontrolesystemen bieden de mogelijkheid de toegang tot bepaalde ruimten te reguleren. Maar de standaard detectiepoortjes vallen ook onder deze noemer.

 

Veiligheidsartikelen
Tijdens het beveiligingswerk is herkenbaarheid soms onderdeel van de veiligheid. Vaak is de inzet achter de schermen van even groot belang voor de veiligheid. Om de werkzaamheden met een zekere risicobeperking te kunnen realiseren kunnen bepaalde veiligheidsartikelen van groot nut zijn. Hierbij valt te denken aan kogel- en/ of steekwerende vesten, veiligheidsschoenen (volgens Europese normen EN 345), maar ook kleding met speciale toepassingen vallen hieronder.

 

Speciale producten
Custom-made, optisch/ elektronische apparatuur, technische endoscopen, nachtzicht apparatuur etc.

 

Positie- en traceersystemen
Voor (persoons)beveiliging op afstand zijn er verschillende mogelijkheden. Er zijn positie- en traceersystemen op basis van satellietnavigatie, bijvoorbeeld GPS in combinatie met GSM. Op deze manier geniet de te beveiligen persoon een redelijke vorm van zelfstandigheid en vrijheid, zonder dat het belang van veiligheid in het gedrang komt.

 

Videobewakingsapparatuur
Een beveiligingstechnisch vakgebied dat op dit moment een snelle ontwikkeling doormaakt. Digitale registratie analyse, opslag en transmissie van videobeelden maken nieuwe beveiligingsconcepten mogelijk, bijvoorbeeld voor de bewaking op afstand van panden of (bouw)terreinen en de verificatie van alarmmeldingen. Toepassingen hiervan zijn te vinden op luchthavens, winkelcentra, pompstations, in taxi’s e.d.

Disclaimer Algemene voorwaarden