Gravitas

Diensten » Fysieke beveiliging


Maatwerk in beveiliging van:

 

Personen
Hierbij valt te denken aan VIP’s, artiesten, politici, industriëlen, rechters, juristen, advocaten of geloofsbekleders. Een persoonsbeveiliger is als een soort diplomaat die alle directe en indirecte risico’s afwendt. Daarnaast treedt hij ook preventief en adviserend op.

 

Bedrijven & objecten
Onder deze vorm van dienstverlening verstaan we de beveiliging van gebouwen, installaties en processen. Hieronder vallen bijvoorbeeld complexe kantoorgebouwen, winkelketens, bedrijfsterreinen, maar ook waardebeveiliging. De beveiliging wordt gerealiseerd door surveillance diensten, registratie en bediening van aanwezige apparatuur zoals alarmsystemen, observatiesystemen of toegangshekken. Dit alles in nauw overleg met de opdrachtgever.

 

Evenementen
Een solide plan van aanpak vormt de basis van beveiliging bij evenementen. Voorbereiding, overleg met de hulpdiensten en een risico analyse zijn hierbij zeer belangrijk. Medewerkers van Gravitas zijn energiek, representatief en indien nodig opvallend aanwezig.

 

Horeca
Horecabeveiliging vereist een zekere veelzijdigheid. Naast het leveren van portiers voor horecagelegenheden, bieden we de mogelijkheid een beveiligingsplan te schrijven en uit te voeren. Door een gedegen opleiding én praktijkervaring hebben onze horecaportiers het vermogen om te gaan met agressieve gasten (veroorzaakt door bijvoorbeeld alcohol en/ of drugs) en kunnen zo het escaleren van emotionele situaties voorkomen.

Disclaimer Algemene voorwaarden